AI ALES...

Alexandritul

– Rampa de lansare către descoperirea de Sine (BeAl2O4)

Încă de la descoperirea sa, în Rusia s-a crezut despre Alexandrit că ar fi o piatră care aduce noroc și prosperitate. Cu trecerea timpului, datorită evoluției științei și a extinderii raționalismului, credința în puterile magice ale Cristalelor, Mineralelor și Pietrelor a pălit. Alexandritul a fost singura piatră care și-a păstrat statutul de talisman încă până în secolului al XIX-lea.

În gândirea metafizică de astăzi, se spune despre Alexandrit că este o piatră care poartă o vibrație foarte veselă și că este un susținător puternic pentru transformare interioare și evoluție spirituală. Încorporează atât energia inimii (culoarea verde), cât și  energia minții superioare (culoarea violet). Proprietatea sa de a-și schimba culoarea în funcție de lumina ambientală simbolizează idealul adaptabilității interioare, aceea conform căreia putem să răspundem cu mintea, cu inima sau cu ambele în același timp, în funcție de circumstanțe. Folosit în timpul meditației sau ca bijuterie, Alexandritul stimulează armonios deschiderea chakrei inimii, a celui de-al treilea ochi și a chakrei coroană, astfel încât toate cele 3 lucrează precum un întreg.

Simbol al puterii regale și protector foarte eficient, Alexandritul susține longevitatea, purifică și regenerează. Se spune că permite transformarea interioară plină de bucurie. Din punct de vedere karmic, această piatră permite accesul la cunoașterea ezoterică stocată cândva în Biblioteca din Alexandria. Dacă este purtat deasupra inimii, Alexandritul aduce noroc în dragoste și conferă grație și elegantă purtătorului sau. Prin capacitatea să de a afișa două culori simultan, Alexandritul ne ajută să percepem ambele fete ale monedei și stabilește o punte de legătură intră minte și inima astfel încât să ajungem la o perspectiva detașată și iluminată care transcede și integrează perspectiva rațională și cea intuitivă.

EFECTE TĂMĂDUITOARE. Alexandritul echilibrează sistemul nervos și cel endocrin, reduce inflamațiile, tensiunile mușchilor gâtului și efectele secundare ale leucemiei. Stimulează splina, pancreasul, ficatul, organele genitale masculine și țesuturile neurologice. Alexandritul  armonizează energiile masculine cu cele feminine și facilitează regenerarea țesuturilor. Stimulează glanda pineală și glanda pituitara și deschide coroana prin chakra inimii. Stimulează creierul și echilibrează funcțiile creierului. Proprietățile Alexandritului sunt în mare parte spirituale, dar cu toate astea este un bun susținător al corpului fizic de a se relaxa astfel încât să se pregătească pentru vindecarea fizică. Este o piatră excelență pentru cei care se pregătesc fizic, dar mai ales psihic, pentru o operație.

DĂ SHARE REZULTATULUI TĂU:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn