SERVICIILE NOASTRE

Consultanță Spirituală & Esoterică

Bine ai venit în spațiul nostru sacru al transformării și vindecării! Indiferent dacă te confrunți cu probleme personale, cauți înțelegere și claritate în aspecte ale vieții tale, sau vrei să-ți explorezi potențialul spiritual, suntem aici pentru a-ți oferi îndrumare și suport personalizat. Online, telefonic sau la cabinetul nostru!

De ce noi?

Te-ai plictisit să preiei șabloanele mentale vehiculate la scară largă sau să înveți comportamente doar pentru că le-au învățat și alții? Ai ajuns să te exaspereze situații existențiale care se repetă, fără să îți dai seama de ce? Ești în căutarea unui stil propriu de viață, dar îți e greu să-l definești? Simți că sunt ființe care îți fac rău, deși poate fără intenție, și nu reușești să te desprinzi de ele? 

Ai ajuns să crezi că orice ai alege să întreprinzi, ca gest, nu vei ieși dintr-o anume „gaură neagră” sau nu vei atinge un anume scop? E timpul să găsești răspunsuri la întrebările care te frământă zi de zi, iar consultanții noștri sunt aici pentru a te ghida în această călătorie.

Cu o experiență vastă într-o varietate de practici și tradiții spirituale, ne angajăm să-ți oferim cele mai bune servicii și consultanță pentru a te ajuta să-ți atingi potențialul maxim și să trăiesti o viață împlinită și conștientă.

Află răspunsurile la întrebările
care te frământă!

Consultanții noștri sunt pregătiți în următoarele domenii: Consiliere Tarot, Predicții Cartomanție, Clarviziune și Previziune, Parapsihologie, Prezicerea Destinului, Consiliere în probleme de Dragoste și Familie. Putem lucra împreună pentru: 

Cunoaște-o pe Valeria!

Facilitatorul Centrului Arcana este Valeria Matei, învățător spiritual și mentor, cu o pasiune profundă pentru ajutorarea și îndrumarea celor în căutarea vindecării și transformării interioare. 

Valeria abordează fiecare individ cu respect, empatie și confidențialitate, oferind un spațiu sigur și deschis pentru explorarea problemelor și a provocărilor personale. Folosind tehnici și instrumente esoterice, inclusiv tarot, numerologie și multe metode intuitive, ea ghidează călătoria de descoperire personală și găsire a răspunsurilor la întrebările existențiale.

Indiferent dacă te confrunți cu probleme emoționale, relaționale sau de viață în general, Valeria te susține în procesul de autocunoaștere, vindecare și creștere spirituală. Împreună, veți deschide porțile către înțelepciunea ta interioară și vei primi instrumentele necesare pentru a te împuternici și a-ți crea viața pe care ți-o dorești.

Valeria Matei este specialist în Fenomene paranormale, Esoterică aplicată, Științe și arte oculte, Terapii holistice, Consiliere spirituală și esoterică, Metafizic.

Testimoniale

Îi sunt recunoscătoare pentru totdeauna Valeriei pentru ajutorul pe care mi l-a oferit în cea mai grea perioadă a vieții mele. Știu că, deși aveam în mine puterea să depășesc tot răul care mi se întâmpla, fără sprijinul, sfaturile și ghidarea ei nu reușeam să le descopăr. Apelați cu inima deschisă la ea!

Alexandra P

Valeria emană o energie caldă și liniștitoare, iar abilitățile sale sunt de neegalat. Alături de ea am găsit răspunsuri la întrebări care mă măcinau și mi-am schimbat situația radical în bine! Sunt foarte fericită că am avut ocazia să lucrez cu ea și o recomand cu căldură oricui caută un ajutor real în viață.  

Irina Caragiu

Intâlnirea mea cu Valeria a fost un moment de cotitură în călătoria mea. Sunt sigură că eram menită să o cunosc așa cum am și făcut-o, când mă aflam la capătul puterilor.  Ședințele cu ea m-au ajutat să înțeleg mai bine scopul și chemarea mea în această lume și să-mi regăsesc puterea de a merge mai departe!

Anca Constantin

FORMULAR PROGRAMARE

Ești gata să lucrezi pentru propria
vindecare și evoluție?

Dacă simți că ai nevoie de îndrumare, îți oferim posibilitatea să rezervi chiar acum un loc pentru o discuție față în față la Centrul Arcana și/sau online (pe WhatsApp, Zoom sau telefonic). În cele 45 de minute, ne vom concentra exclusiv pe situația care te preocupă și pe care vrei să o rezolvi.