CRISTALE (LITOTERAPIE)

Descoperă puterea vindecătoare și
transformatoare a cristalelor!

Bun venit pe pagina noastră dedicată cristalelor! Înainte să-ți spunem mai multe despre puterile vindecătoare ale cristalelor, te invităm să alegi unul de mai jos. Vei fi ghidat să-l alegi pe cel care rezonează cu energia și intuiția ta. Pur și simplu concentrează-te asupra întrebării sau a situației cu care te confrunți și alege cristalul care-ți atrage atenția. Cristalul pe care îl vei alege va dezvălui ceea ce ai nevoie să știi în acest moment al vieții tale. Așadar, lasă-ți intuiția să te ghideze și fii deschis să primești mesajul cristalului ales!

Ce sunt cristalele?

Cristalele sunt formațiuni solide naturale sau sintetice, alcătuite din molecule aranjate într-un model regulat și repetitiv. Ele pot fi găsite în diverse forme, culori și compoziții chimice și sunt considerate a avea anumite energii și proprietăți vindecătoare.

Cum funcționează litoterapia?

Litoterapia este o formă de terapie complementară care folosește cristalele pentru a echilibra, vindeca și îmbunătăți starea de sănătate a corpului, minții și spiritului. Fiecare cristal emite anumite frecvențe și energii care pot influența aura și chakrele umane, ajutând la alinierea și eliberarea blocajelor energetice.

Cum te ajută litoterapia?

Există mai multe moduri de a integra cristalele în rutina ta zilnică, inclusiv purtarea lor sub formă de bijuterii, plasarea lor în jurul casei, sau la locul de muncă, meditația cu ele, sau folosirea lor în timpul practicilor de vindecare și terapie energetică.

La Centrul Arcana îți oferim sesiuni de litoterapie și consiliere personalizată pentru a te ajuta să găsești cristalele potrivite pentru nevoile și intențiile tale. Uite câteva dintre beneficiile litoterapiei:

Cunoaște-o pe Valeria!

Facilitatorul Centrului Arcana este Valeria Matei, practicant de consiliere spirituală și ezoterică, cu o pasiune profundă pentru ajutorarea și îndrumarea celor în căutarea vindecării și transformării interioare. 

Valeria abordează fiecare individ cu respect, empatie și confidențialitate, oferind un spațiu sigur și deschis pentru explorarea problemelor și a provocărilor personale. Folosind tehnici și instrumente ezoterice, inclusiv tarot, numerologie și alte metode intuitive, ea ghidează călătoria de descoperire personală și găsire a răspunsurilor la întrebările existențiale.

Indiferent dacă te confrunți cu probleme emoționale, relaționale sau de viață, în general, Valeria te susține în procesul de autocunoaștere, vindecare și creștere spirituală. Împreună, veți deschide porțile către înțelepciunea interioară și veți primi instrumentele necesare pentru a vă împuternici și a vă crea viața pe care o doriți.

Valeria Matei este specialist în Fenomene paranormale, Esoterică aplicată, Științe și arte oculte, Terapii holistice, Consiliere spirituală și ezoterică, Metafizic.

Testimoniale

Îi sunt recunoscătoare pentru totdeauna Valeriei pentru ajutorul pe care mi l-a oferit în cea mai grea perioadă a vieții mele. Știu că, deși aveam în mine puterea să depășesc tot răul care mi se întâmpla, fără sprijinul, sfaturile și ghidarea ei nu reușeam să le descopăr. Apelați cu inima deschisă la ea!

Alexandra P

Valeria emană o energie caldă și liniștitoare, iar abilitățile sale sunt de neegalat. Alături de ea am găsit răspunsuri la întrebări care mă măcinau și mi-am schimbat situația radical în bine! Sunt foarte fericită că am avut ocazia să lucrez cu ea și o recomand cu căldură oricui caută un ajutor real în viață.  

Irina Caragiu

Intâlnirea mea cu Valeria a fost un moment de cotitură în călătoria mea. Sunt sigură că eram menită să o cunosc așa cum am și făcut-o, când mă aflam la capătul puterilor.  Ședințele cu ea m-au ajutat să înțeleg mai bine scopul și chemarea mea în această lume și să-mi regăsesc puterea de a merge mai departe!

Anca Constantin

FORMULAR PROGRAMARE

Ești gata să lucrezi pentru propria
vindecare și evoluție?

Dacă simți că ai nevoie de îndrumare, îți oferim posibilitatea să rezervi chiar acum un loc pentru o discuție față în față la Centrul Arcana și/sau online (pe WhatsApp, Zoom sau telefonic). În cele 45 de minute, ne vom concentra exclusiv pe situația care te preocupă și pe care vrei să o rezolvi. Contactează-ne astăzi pentru a începe călătoria ta către o mai mare înțelegere a destinului tău și pentru a experimenta puterea și magia litoterapiei!