AI ALES...

CUARȚUL SATYALOKA

– Un Cuarț cu o vibrație foarte înaltă (SiO2)

Cuarțul Satyaloka este un Cuarț cu o vibrație foarte înaltă care rezonează cu Flacăra Albă a Conștiinței Pure. Energia lui, deja foarte înaltă, întrucât este extras dintr-un munte sacru, este amplificată și mai mult de către călugării din Satyaloka, care îl infuzează cu Lumină înainte de a-l trimite în alte părți ale lumii. Intenția lor este de a contribui asfel la o schimbare a conștiinței la nivel planetar și de a deschide calea către manifestarea unei conștiințe mai înalte pe Pământ, astfel încât toți oamenii să atingă iluminarea. Cuarțul Satyoka permite accesul la mintea iluminată și reprezintă un instrument excelent pentru facilitarea unei schimbări în plan energetic, la nivel personal sau planetar, dar și pentru o vindecare profundă și holistică la nivel spiritual. Această piatră rezonează cu Chakra Coroana a Pământului. În plus, deschide și aliniază chakra coroană și cele superioare acesteia din corpul fizic și din cele subtile.

Satyaloka stimulează cel de-al treilea ochi în scopul dezvoltării vederii spirituale. Ne ajută să comunicăm cu maeștrii spirituali din planurile spirituale superioare. Această varietate de Cuarț activează și chakra coroană, deschizând calea trezirii și a renașterii spirituale, precum și capacitatea de a „descărca” informații din surse superioare. Cuarțul Satyaloka ridică nivelul vibrațional al tuturor nivelurilor Sinelui, inclusiv al corpului fizic, al celui eteric, astral și cauzal, transportându-ne potențial la nivelul la care conștiința pură și forma fizică se contopesc.

EFECTE TĂMĂDUITOARE. Cuarțul Satyaloka amplifică energia altor pietre tămăduitoare și infuzează corpul fizic și cele subtile cu o energie transformatoare. Nu lucrează direct la nivelul corpului fizic, dar asistă nivelul de vindecare la nivel energetic și în plan multidimensional. Nu are proprietăți curative specifice, excepție făcând vindecarile miraculoase care sunt posibile atunci când rezonăm cu starea spirituală pură.

DĂ SHARE REZULTATULUI TĂU:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn