AI ALES...

Danburitul

– Cristalul care ne ajută să devenim Ființe de Lumină în planul fizic (CaB2Si2O8)

Danburitul este o piatră excelentă pentru eliminarea stresului și a grijilor. Alături de Danburit vom simți din plin că totul va fi bine, în acest fel inima liniștindu-se din ce în ce mai mult. Acesta chiar este un sentiment de care avem foarte mare nevoie în zilele noastre, mai ales atunci când anxietatea încearcă să pună stăpânire pe mintea și pe inima noastră. Danburitul are capacitatea de a liniști orice minte hiperactivă.

Danburitul este un cristal perfect pentru schimbările profunde și pentru eliberarea de trecut. Acționează precum un purificator karmic, eliminând în același timp și vechile tipare mentale negative. Purifică aura și facilitează visarea lucidă.

Danburitul este unul dintre cele mai eficiente cristale care promovează evoluția spirituală. Are puterea de a ne deschide cu blândețe către un nivel de conștiință superior. Danburitul  curăță și deschide chakra  coroană, conectând-o totodată cu chakra inimii. Activează în același timp și chakrele transpersonale, până la cea de-a paisprezecea. Această deschidere ne permite să accesăm conștienți vibrația tărâmului angelic, cel cu care Danburitul rezonează într-un mod special.

EFECTE TĂMĂDUITOARE. Fiind o piatră care acționează mai mult pe plan spiritual și emoțional, în planul fizic, Danburitul îi ajută pe cei bolnavi să aibă o perspectivă mult mai optimistă asupra bolii și să o abordeze cu calm emoțional și cu o minte limpede, nu cu frică. Oferă suport energetic pentru vindecarea alergiilor și a bolilor cronice și pentru detoxifierea și vindecarea ficatului și a vezicii biliare. Conferă putere musculară și ajută funcțiile motorii, iar atunci când este cazul ajută la luarea în greutate.

DĂ SHARE REZULTATULUI TĂU:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn