DESPRE NOI

Bine ai venit la Centrul Arcana!

Ești într-un impas în viața ta? Te lupți cu depresia, anxietatea, sau orice altă boală fizică sau mintală care-ți afectează semnificativ calitatea vieții? Te simți la capătul puterilor, copleșit de confuzie și greutăți? Te afli aici pentru că există în tine speranța că îți poți îmbunătăți viața, că există o ieșire din necazurile prin care treci acum. 

Noi te ajutăm să obții CLARITATE, ECHILIBRU și RĂSPUNSURI!

Cine suntem?

Trăim în vremuri de schimbare accelerată către o lume cu totul nouă, iar energia din jurul nostru este tot mai intensă. Aceste energii cosmice sprijină procesul de trezire și de evoluție spirituală, contribuind la ridicarea vibrației conștiinței umane și la deschiderea Căii către un nou nivel de existență, cunoscut sub numele de “Noul Pământ”.

Cu toate că aceste energii pot aduce oportunități incredibile, ele pot, de asemenea, să ne surprindă și să ne arunce într-un haos existential, mental sau emoțional.

Echipa noastră de la Centrul Arcana, condusă de Valeria Matei, este aici pentru a-ți oferi îndrumarea de care ai nevoie pentru a naviga cu ușurință prin transformările și schimbările pe care le aduce Noul Pământ. Dacă te simți epuizat și ai încercat toate soluțiile standard, precum terapia și medicamentele, specialiștii noștri oferă soluții acolo unde alții au ezitat sau au întâmpinat dificultăți.

Ce facem diferit?

Într-o lume plină de “terapeuți” și “consilieri” care au calificări superficiale, noi aducem un suflu nou prin abordarea unică și experiența vastă în mentorat, formare esoterică, vindecare ancestrală profundă, workshop-uri de feminitate și multe alte domenii. Metodele noastre NU exclud tratamentele medicamentoase, medicina sau alți specialiști. Noi lucrăm acolo unde alții nu pot sau nu vor.

Credem cu tărie că, în situațiile limită din viața noastră, avem nevoie de cineva care să ne ofere claritate, echilibru și suport pentru a rezolva problemele cu care ne confruntăm. Știm din ani de experiență că universul ne oferă toate instrumentele de care avem nevoie pentru a fi fericiți. Trebuie doar să le descoperim.

Alătură-te nouă în călătoria spre autodescoperire și transformare la Centrul Arcana! Suntem aici pentru a te ghida pe drumul către o viață împlinită și conștientă. Contactează-ne astăzi pentru a începe călătoria ta către echilibru și armonie interioară.

Află răspunsurile la întrebările
care te frământă!

Consultanții noștri sunt pregătiți în următoarele domenii: Consiliere Tarot, Predicții Cartomanție (“Ghicit” în Cărți), Clarviziune și Previziune, Parapsihologie, Prezicerea Destinului, Consiliere în probleme de Dragoste și Familie! Putem lucra împreună pentru: 

Cunoaște-o pe Valeria!

Facilitatorul Centrului Arcana este Valeria Matei, practicant de consiliere spirituală și esoterică, cu o pasiune profundă pentru ajutorarea și îndrumarea celor în căutarea vindecării și transformării interioare. 

Valeria abordează fiecare individ cu respect, empatie și confidențialitate, oferind un spațiu sigur și deschis pentru explorarea problemelor și a provocărilor personale. Folosind tehnici și instrumente esoterice, inclusiv tarot, numerologie și multe metode intuitive, ea ghidează călătoria de descoperire personală și găsire a răspunsurilor la întrebările existențiale.

Indiferent dacă te confrunți cu probleme emoționale, relaționale sau de viață în general, Valeria te susține în procesul de autocunoaștere, vindecare și creștere spirituală. Împreună, veți deschide porțile către înțelepciunea ta interioară și vei primi instrumentele necesare pentru a te împuternici și a-ți crea viața pe care ți-o dorești.

Valeria Matei este specialist în Fenomene paranormale, Esoterică aplicată, Științe și arte oculte, Terapii holistice, Consiliere spirituală și esoterică, Metafizică.

Testimoniale

Îi sunt recunoscătoare pentru totdeauna Valeriei pentru ajutorul pe care mi l-a oferit în cea mai grea perioadă a vieții mele. Știu că, deși aveam în mine puterea să depășesc tot răul care mi se întâmpla, fără sprijinul, sfaturile și ghidarea ei nu reușeam să le descopăr. Apelați cu inima deschisă la ea!

Alexandra P

Valeria emană o energie caldă și liniștitoare, iar abilitățile sale sunt de neegalat. Alături de ea am găsit răspunsuri la întrebări care mă măcinau și mi-am schimbat situația radical în bine! Sunt foarte fericită că am avut ocazia să lucrez cu ea și o recomand cu căldură oricui caută un ajutor real în viață.  

Irina Caragiu

Intâlnirea mea cu Valeria a fost un moment de cotitură în călătoria mea. Sunt sigură că eram menită să o cunosc așa cum am și făcut-o, când mă aflam la capătul puterilor.  Ședințele cu ea m-au ajutat să înțeleg mai bine scopul și chemarea mea în această lume și să-mi regăsesc puterea de a merge mai departe!

Anca Constantin

Ești gata să lucrezi pentru propria
vindecare și evoluție?

Contactează-ne acum! Tot ce vom face va fi să depistăm în tine resursele minunate de care dispui şi să le punem la lucru pentru ca tu să devii ce speri şi poţi să fii. Ședințele noastre se desfășoară online, deci poți beneficia de ajutorul și expertiza specialiștilor Arcana de oriunde te afli!