FACILITATORUL CENTRULUI ARCANA

Despre Valeria Matei

Ne aflăm în plină epidemie de boli mintale, despre care nu vorbește nimeni… mulți oameni suferă de depresii crunte, anxietate, etc. Eu îi ajut să vadă viața prin  “lentile” curate.

Îmi pare bine să te cunosc!

Eu sunt Valeria Matei, facilitatorul Centrului Arcana. Cu o experiență vastă și o pasiune profundă pentru latura mistică a existenței, am dedicat o bună parte din viața mea cercetării și practicilor esoterice.

De-a lungul anilor am avut privilegiul de a ghida și ajuta numeroase persoane care, în ciuda încercărilor anterioare (la medici, psihologi, terapeuți, preoți sau vrăjitoare) nu au găsit soluții la problemele lor. De aceea, m-am specializat în oferirea de soluții acolo unde alții au ezitat, au întâmpinat dificultăți sau au refuzat. Ce fac eu mai exact? 

Pe scurt: te învăț cum să ieși din situațiile nedorite șsă te plasezi in cele favorabile.

Tehnicile și metodele pe care le practic sunt unice, deci nu se găsesc pe internet, și-ți aduc rezultate reale, măsurabile. De asemenea, ședințele cu mine nu exclud tratamentele pe care le urmezi în prezent, fie că este vorba despre medicație, psihoterapie, sau proceduri medicale. Eu lucrez cu partea ta energetică, spirituală, acea voce din noi care este adesea ignorată până ajungem într-o situație de criză. Acea parte care, dacă este explorată, dezvoltată și canalizată corect, poate face minuni în toate aspectele vieții tale.

Cred cu tărie în puterea autentică a vindecării și transformării personale. Și știu că te afli pe pagina aceasta pentru că ai nevoie de ajutor și ești la capătul puterilor. Dar, ai speranța că te poți vindeca! Așadar, voi lucra alături de tine cu implicare și compasiune, fără a te judeca. Împreună, vom identifica soluții reale la problemele tale și le vom rezolva, astfel încât, la final să ai toate instrumentele de care ai nevoie pentru a trăi viața împlinită pe care ți-o dorești!

Cum te pot ajuta?

Dacă simți că ai nevoie de îndrumare, îți ofer posibilitatea să rezervi chiar acum un loc pentru o discutie față în față la Centrul Arcana și/sau online (pe WhatsApp, Zoom sau telefonic). În cele 45 de minute, ne vom concentra exclusiv pe situația care te preocupă și pe care vrei să o rezolvi.

La ce te poate ajuta sesiunea? Vom aborda, dupa caz, subiecte precum: cariera, echilibrul în viață, relații, feminitate, încredere în sine, gestionarea schimbării, gestionarea stresului, și multe altele.

Ce obții în urma sesiunii?

Misiunea mea este să trezesc oamenii spre aspectul etern și divin care sunt!

Nu-ți ofer doar ajutor, ci și împărtășesc cunoștințele și instrumentele necesare pentru ca tu să-ți rezolvi problemele de viață rapid și eficient. În arsenalul meu se găsesc o mulțime de tehnici, unele autentice și vechi, iar altele avangardiste și extrem de eficiente. Misiunea mea este să elimin ceața mentală care te împiedică gândești limpede și să te ajut să ieși din impas!

Workshopurile mele acoperă o varietate largă de domenii, de la mistică feminină și magie, până la comunicarea cu elementele naturii (aer, apă, foc, pământ), fenomene paranormale și cursuri de vindecare / autovindecare. Uite câteva motive lucrezi cu mine:

Testimoniale

Îi sunt recunoscătoare pentru totdeauna Valeriei pentru ajutorul pe care mi l-a oferit în cea mai grea perioadă a vieții mele. Știu că, deși aveam în mine puterea să depășesc tot răul care mi se întâmpla, fără sprijinul, sfaturile și ghidarea ei nu reușeam să le descopăr. Apelați cu inima deschisă la ea!

Alexandra P

Valeria emană o energie caldă și liniștitoare, iar abilitățile sale sunt de neegalat. Alături de ea am găsit răspunsuri la întrebări care mă măcinau și mi-am schimbat situația radical în bine! Sunt foarte fericită că am avut ocazia să lucrez cu ea și o recomand cu căldură oricui caută un ajutor real în viață.  

Irina Caragiu

Intâlnirea mea cu Valeria a fost un moment de cotitură în călătoria mea. Sunt sigură că eram menită să o cunosc așa cum am și făcut-o, când mă aflam la capătul puterilor.  Ședințele cu ea m-au ajutat să înțeleg mai bine scopul și chemarea mea în această lume și să-mi regăsesc puterea de a merge mai departe!

Anca Constantin

FORMULAR PROGRAMARE

Ești gata să lucrezi pentru propria
vindecare și evoluție?

Dacă simți că ai nevoie de îndrumare, îți oferim posibilitatea să rezervi chiar acum un loc pentru o discuție față în față la Centrul Arcana și/sau online (pe WhatsApp, Zoom sau telefonic). În cele 45 de minute, ne vom concentra exclusiv pe situația care te preocupă și pe care vrei să o rezolvi.