AI ALES...

Kunzitul

– Cristalul care ne deschide către Iubirea Divină și adevărata bucurie a vieții (LiAlSi2O6)

Energia frumoasă a Kunzitului ne învață valoarea bucuriei și a sărbătoririi vieții. Bucuria este cea mai bună metodă de deschidere a inimii pentru a primi Iubirea Divină. Această Iubire Divină este manifestată în orice moment, în absolut orice, tocmai de aceea, va trebui să realizăm că niciodată nu suntem singuri și că întotdeauna suntem plini de iubire, Universul oferindu-ne fix ceea ce avem nevoie. Atunci când nu lăsăm inima să se umple de această Iubire Divină Universală, apar boli, dezechilibre și toate problemele cu care se confruntă umanitatea.

Kunzitul activează vocea tăcută a inimii, activând astfel o comuniune lipsită de cuvinte între aspectele mentale și emoționale. Inima întotdeauna știe care este cea mai bună cale pentru noi. Chiar dacă ceea ce ne dictează inima nu poate fi explicat prin raționamente logice, cunoașterea inimii este incontestabilă. Kunzitul trezește inima și încurajează o comunicare și mai intimă intrea ea și minte. Atunci când ne ascultăm și urmăm inima, știm clar că drumul pe care mergem este drumul corect.

KUNZITUL LILA funcționează precum un portal ceresc, fiind un simbol al infinitului. Facilitează călătoriile în lumea de dincolo de moarte și împărtășește cunoașterea de care are nevoie Sufletul pentru a atinge starea de iluminare. Alături de Kunzitul Lila, putem traversa barierele timpului spre infinit.

EFECTE TĂMĂDUITOARE. Energia Kunzitului susține vindecarea oricărui blocaj fizic. Fortifică sistemul circulator și mușchiul cardiac. Susține tratarea afecțiunilor neurologice, precum nevralgia, calmarea crizelor de epilepsie și atenuarea durerile articulare. Neutralizează efectele anesteziei și stimulează sistemul imunitar. Conținând litiu, Kunzitul înlătură stresul și anxietatea produsă de stres, depresia, ajută la tratarea atacurilor de panică și susține sistemul nervos parasimpatic. Permite corpului o recuperare rapidă după efectele stresului emoțional.

DĂ SHARE REZULTATULUI TĂU:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn