AI ALES...

Lapis Lazuli

 – Companionul perfect pentru o incursiune in vietile anterioare (Na3CaAl3Si3O12S)

Lapis Lazuli este cel mai cunoscut mineral care ajută la activarea minții superioare și a abilităților parapsihice. Este un reprezentant puternic al elementului Aer, care lucrează predominant asupra celui de-al treilea ochi, dar și asupra altor zone, în funcție de celelalte minerale incluse în compoziția sa. Incluziunile de Pirita ne ajută să punem în practică idealurile și viziunile superioare. Incluziunile de Calcit ajută la curățarea întregului sistem energetic pentru o mai ușoară adaptare la energiile spirituale superioare.

Lapis Lazuli este de asemenea cunoscut ca o piatră care ne ajută să explorăm viețile anterioare. Conferă acces la Arhivele Akashice, pentru a primi informații despre propriul trecut din alte vieți. Creează o punte de legătură mai ales cu viețile petrecute în perioade în care Lapis Lazuli a fost extrem de apreciat – printre altele Atlantida, Egiptul Antic, Peru, Sumeria și India. Ne ajută să recăpătam toată cunoașterea ezoterică dobândită în acele vieți, inclusiv informații despre originea umanității.

Pe lângă toate cele de mai sus, Lapis Lazuli este o piatră utilă pentru autocunoaștere și reflectare. Ne ajută să liniștim mintea rațională, cu grijile de toate zilele, amplificând conștiința propriilor credințe și motivații. Cunoașterea Sinelui ne oferă o perspectiva clară asupra vieții și a creației. Ne ajută să identificăm corect propriile daruri și abilități, astfel încât să alegem cele mai bune oportunități pentru a „crește frumos”.

EFECTE TĂMĂDUITOARE. În planul fizic, Lapis Lazuli ne ajută să identificăm rădăcinile karmice ale bolilor. Alină durerile, în special migrenele. Alungă depresia și are efecte benefice asupra sistemului respirator și a celui nervos, asupra laringelui, gâtului, tiroidei, organelor de purificare, a măduvei spinării, timusului și a sistemului digestiv. Lapis Lazuli îmbunătățește auzul, purifică sângele și dinamizează sistemul imunitar. Totodată, vindecă insomnia, vertijul și reduce tensiunea arterială.

DĂ SHARE REZULTATULUI TĂU:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn