PROGRAMUL NEW GENERATION

Înscrie-te în programul nostru revoluționar!

Acest program este dedicat tinerilor speciali, născuți în mileniul trei, care își doresc să exploreze și să dezvolte capacitățile lor paranormale și abilitățile unice. Dacă anul nașterii tale începe cu 2, atunci acest mesaj este pentru tine! Alătură-te programului “Arcana – New Generation” și începe călătoria ta către descoperirea și dezvoltarea puterilor tale paranormale!

Despre New Generation

Fie că deja simți că ai capacități neobișnuite și dorești să le aprofundezi și să le perfectionezi, sau că ești curios să-ți descoperi talentele ascunse, programul nostru îți oferă suportul și instrumentele necesare pentru a-ți atinge potențialul maxim. La Arcana – New Generation, credem în puterea și înțelepciunea tinerilor și suntem aici pentru a te ghida în această călătorie de autodescoperire și transformare.

Fiecare tânăr care se înscrie în programul nostru va avea oportunitatea de a descoperi și de a-și cultiva un set unic de abilități.  Prin intermediul workshop-urilor, sesiunilor de instruire și exercițiilor practice, vei învăța să-ți utilizezi și să-ți dezvolți capacitățile paranormale într-un mediu sigur și plin de susținere.

Pentru mai multe detalii și pentru a te înscrie în program, contactați-ne acum la adresele de email și numărul de telefon (inclusiv WhatsApp) indicate mai jos. Cei cu vârsta mai mică de 18 ani au nevoie de acordul scris al părinților sau al tutorelui legal pentru a participa.

E-mail: [email protected], [email protected]

WhatsApp: 0756898935