ACTIVITĂȚI MISTICE

Descoperă-ți potențialul interior!

La Centrul Arcana, explorăm intersecția fascinantă dintre știință și spiritualitate, oferindu-ți oportunități unice de a te conecta profund cu aspectele sacre ale existenței și de a-ți descoperi potențialul interior.

De ce noi?

Unul dintre aspectele centrale ale activităților mistice este explorarea glandei pineale, o mică glandă situată în centrul creierului uman, care a fost supranumită “Centrul sufletului” de către filozoful și omul de știință francez René Descartes, cu sute de ani în urmă.

Observând că experiențele spirituale, vizionare sau transcendente par să fie în legătură cu anatomia fizică a acestei regiuni a capului, Descartes a adus în atenție importanța glandei pineale în contextul experiențelor mistice și spirituale. La Centrul Arcana, explorăm și noi această conexiune fascinantă, practicând o varietate de activități care te ajută să explorezi și să activezi glanda pineală pentru a-ți accesa potențialul interior și pentru a experimenta stări de conștiință superioară.

Experiențele mistice sunt corelate cu această parte a creierului, iar noi suntem aici pentru a te ghida și sprijini în călătoria ta de explorare și descoperire a acestui teritoriu fascinant. De la meditație, până la practici de activare a glandei pineale și călătorii spirituale, avem activități mistice care te ajută să te conectezi profund cu sinele tău divin și să experimentezi profunzimea și înțelepciunea interioară.

Află răspunsurile la întrebările
care te frământă!

Consultanții noștri sunt pregătiți în următoarele domenii: Consiliere Tarot, Predicții Cartomanție, Clarviziune și Previziune, Parapsihologie, Prezicerea Destinului, Consiliere în probleme de Dragoste și Familie! Putem lucra împreună pentru: 

Cunoaște-o pe Valeria!

Facilitatorul Centrului Arcana este Valeria Matei, practicant de consiliere spirituală și ezoterică, cu o pasiune profundă pentru ajutorarea și îndrumarea celor în căutarea vindecării și transformării interioare. 

Valeria abordează fiecare individ cu respect, empatie și confidențialitate, oferind un spațiu sigur și deschis pentru explorarea problemelor și a provocărilor personale. Folosind tehnici și instrumente ezoterice, inclusiv tarot, numerologie și alte metode intuitive, ea ghidează călătoria de descoperire personală și găsire a răspunsurilor la întrebările existențiale.

Indiferent dacă te confrunți cu probleme emoționale, relaționale sau de viață, în general, Valeria te susține în procesul de autocunoaștere, vindecare și creștere spirituală. Împreună, veți deschide porțile către înțelepciunea interioară și veți primi instrumentele necesare pentru a vă împuternici și a vă crea viața pe care o doriți.

Valeria Matei este specialist în Fenomene paranormale, Esoterică aplicată, Științe și arte oculte, Terapii holistice, Consiliere spirituală și ezoterică, Metafizică.

Testimoniale

Îi sunt recunoscătoare pentru totdeauna Valeriei pentru ajutorul pe care mi l-a oferit în cea mai grea perioadă a vieții mele. Știu că, deși aveam în mine puterea să depășesc tot răul care mi se întâmpla, fără sprijinul, sfaturile și ghidarea ei nu reușeam să le descopăr. Apelați cu inima deschisă la ea!

Alexandra P

Valeria emană o energie caldă și liniștitoare, iar abilitățile sale sunt de neegalat. Alături de ea am găsit răspunsuri la întrebări care mă măcinau și mi-am schimbat situația radical în bine! Sunt foarte fericită că am avut ocazia să lucrez cu ea și o recomand cu căldură oricui caută un ajutor real în viață.  

Irina Caragiu

Intâlnirea mea cu Valeria a fost un moment de cotitură în călătoria mea. Sunt sigură că eram menită să o cunosc așa cum am și făcut-o, când mă aflam la capătul puterilor.  Ședințele cu ea m-au ajutat să înțeleg mai bine scopul și chemarea mea în această lume și să-mi regăsesc puterea de a merge mai departe!

Anca Constantin

FORMULAR PROGRAMARE

Ești gata să lucrezi pentru propria
vindecare și evoluție?

Dacă simți că ai nevoie de îndrumare, îți oferim posibilitatea să rezervi chiar acum un loc pentru o discuție față în față la Centrul Arcana și/sau online (pe WhatsApp, Zoom sau telefonic). În cele 45 de minute, ne vom concentra exclusiv pe situația care te preocupă și pe care vrei să o rezolvi. Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe despre activitățile mistice pe care le oferim și pentru a începe călătoria ta către iluminare și transformare spirituală!