TERAPIE

Te simți blocat, bolnav și fără sprijin?

Bolile și afecțiunile nu sunt doar manifestări fizice, ci au adesea și o componentă psihologică și emoțională profundă. Prin urmare, ne concentrăm nu doar pe tratarea simptomelor, ci și pe identificarea și abordarea cauzelor profunde ale acestora. Suntem aici să-ți oferim suportul necesar pentru a înțelege și a transforma blocajele mentale, emoționale și spirituale care îți afectează sănătatea și bunăstarea.

De ce noi?

La Centrul Arcana, credem cu tărie că relația terapeutică dintre client și terapeut joacă un rol crucial în procesul de vindecare. De aceea, ne angajăm să dezvoltăm un parteneriat autentic și empatic cu fiecare pacient, bazat pe încredere, respect și ascultare profundă. Înțelegem că fiecare persoană are propriul său parcurs și căile sale unice către vindecare, iar noi suntem aici să-ți oferim sprijinul și îndrumarea necesare în această călătorie.

La Centrul Arcana, credem că orice poate fi tratat, la niveluri diferite, atâta timp cât există speranța și dorința de a căuta soluții. Nu suntem aici doar să-ți oferim tratamente, ci să-ți fim alături în fiecare pas al procesului tău de vindecare. Dacă ai ajuns la un punct în care simți că nu mai ai nimic de pierdut, te încurajăm să încerci abordări noi și terapii complementare, care ar putea face diferența în călătoria ta către sănătate și fericire. 

Așteptăm cu nerăbdare să te sprijinim în această călătorie către o viață mai sănătoasă și plină de bucurie!

Află răspunsurile la întrebările
care te frământă!

Consultanții noștri sunt pregătiți în următoarele domenii: Consiliere Tarot, Predicții Cartomanție (Ghicit în Cărți), Clarviziune și Previziune, Parapsihologie, Prezicerea Destinului, Consiliere în probleme de Dragoste și Familie! Putem lucra împreună pentru: 

Cunoaște-o pe Valeria!

Facilitatorul Centrului Arcana este Valeria Matei, practicant de consiliere spirituală și esoterică, cu o pasiune profundă pentru ajutorarea și îndrumarea celor în căutarea vindecării și transformării interioare. 

Valeria abordează fiecare individ cu respect, empatie și confidențialitate, oferind un spațiu sigur și deschis pentru explorarea problemelor și a provocărilor personale. Folosind tehnici și instrumente esoterice, inclusiv tarot, numerologie și multe metode intuitive, ea ghidează călătoria de descoperire personală și găsire a răspunsurilor la întrebările existențiale.

Indiferent dacă te confrunți cu probleme emoționale, relaționale sau de viață, în general, Valeria te susține în procesul de autocunoaștere, vindecare și creștere spirituală. Împreună, veți deschide porțile către înțelepciunea interioară și veți primi instrumentele necesare pentru a vă împuternici și a vă crea viața pe care o doriți.

Valeria Matei este specialist în Fenomene paranormale, Esoterică aplicată, Științe și arte oculte, Terapii holistice, Consiliere spirituală și esoterică, Metafizică.

Testimoniale

Îi sunt recunoscătoare pentru totdeauna Valeriei pentru ajutorul pe care mi l-a oferit în cea mai grea perioadă a vieții mele. Știu că, deși aveam în mine puterea să depășesc tot răul care mi se întâmpla, fără sprijinul, sfaturile și ghidarea ei nu reușeam să le descopăr. Apelați cu inima deschisă la ea!

Alexandra P

Valeria emană o energie caldă și liniștitoare, iar abilitățile sale sunt de neegalat. Alături de ea am găsit răspunsuri la întrebări care mă măcinau și mi-am schimbat situația radical în bine! Sunt foarte fericită că am avut ocazia să lucrez cu ea și o recomand cu căldură oricui caută un ajutor real în viață.  

Irina Caragiu

Intâlnirea mea cu Valeria a fost un moment de cotitură în călătoria mea. Sunt sigură că eram menită să o cunosc așa cum am și făcut-o, când mă aflam la capătul puterilor.  Ședințele cu ea m-au ajutat să înțeleg mai bine scopul și chemarea mea în această lume și să-mi regăsesc puterea de a merge mai departe!

Anca Constantin

FORMULAR PROGRAMARE

Ești gata să lucrezi pentru propria
vindecare și evoluție?

Dacă simți că ai nevoie de îndrumare, îți oferim posibilitatea să rezervi chiar acum un loc pentru o discuție față în față la Centrul Arcana și/sau online (pe WhatsApp, Zoom sau telefonic). În cele 45 de minute, ne vom concentra exclusiv pe situația care te preocupă și pe care vrei să o rezolvi.