RITUALURI

Soluții extrem de eficiente și rapide!

La Centrul Arcana, înțelegem importanța și puterea ritualurilor în viața noastră cotidiană și în călătoria noastră spirituală. Ritualurile sunt o caracteristică a tuturor societăților umane, având diverse forme și semnificații în funcție de cultura și tradițiile fiecărei comunități. Specialiștii noștri știu cum să folosească, integreze și personalizeze ritualuri străvechi, dar și moderne, pentru a te ajuta să obții ceea ce-ți dorești!

De ce noi?

Ritualurile sunt modalități prin care ne conectăm cu aspectele sacre ale existenței și ne exprimăm devotamentul, recunoștința și intențiile noastre  profunde.

La Centrul Arcana, oferim o varietate de ritualuri și ceremonii adaptate nevoilor și dorințelor individuale ale clienților noștri. Fie că este vorba despre ritualuri pentru vindecare și purificare, ceremonii de întărire a intențiilor, sau rituri de trecere pentru momente importante din viața ta, suntem aici să-ți oferim sprijinul și ghidarea necesare.

Indiferent de natura sau scopul ritualului tău, suntem aici să-ți oferim suportul, înțelegerea și resursele necesare pentru a crea și experimenta ritualuri care să-ți îmbogățească viața și să-ți susțină călătoria spirituală. Contactează-ne astăzi pentru a începe planificarea și realizarea ritualului personalizat pentru tine, sau pentru a afla mai multe despre opțiunile noastre disponibile. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm pentru a crea momente magice și transformative în viața ta!

Află răspunsurile la întrebările
care te frământă!

Consultanții noștri sunt pregătiți în următoarele domenii: Consiliere Tarot, Predicții Cartomanție (Ghicit în Cărți), Clarviziune și Previziune, Parapsihologie, Prezicerea Destinului, Consiliere în probleme de Dragoste și Familie! Putem lucra împreună pentru: 

Cunoaște-o pe Valeria!

Facilitatorul Centrului Arcana este Valeria Matei, practicant de consiliere spirituală și ezoterică, cu o pasiune profundă pentru ajutorarea și îndrumarea celor în căutarea vindecării și transformării interioare. 

Valeria abordează fiecare individ cu respect, empatie și confidențialitate, oferind un spațiu sigur și deschis pentru explorarea problemelor și a provocărilor personale. Folosind tehnici și instrumente ezoterice, inclusiv tarot, numerologie și alte metode intuitive, ea ghidează călătoria de descoperire personală și găsire a răspunsurilor la întrebările existențiale.

Indiferent dacă te confrunți cu probleme emoționale, relaționale sau de viață, în general, Valeria te susține în procesul de autocunoaștere, vindecare și creștere spirituală. Împreună, veți deschide porțile către înțelepciunea interioară și veți primi instrumentele necesare pentru a vă împuternici și a vă crea viața pe care o doriți.

Valeria Matei este specialist în Fenomene paranormale, Esoterică aplicată, Științe și arte oculte, Terapii holistice, Consiliere spirituală și ezoterică, Metafizic.

Testimoniale

Îi sunt recunoscătoare pentru totdeauna Valeriei pentru ajutorul pe care mi l-a oferit în cea mai grea perioadă a vieții mele. Știu că, deși aveam în mine puterea să depășesc tot răul care mi se întâmpla, fără sprijinul, sfaturile și ghidarea ei nu reușeam să le descopăr. Apelați cu inima deschisă la ea!

Alexandra P

Valeria emană o energie caldă și liniștitoare, iar abilitățile sale sunt de neegalat. Alături de ea am găsit răspunsuri la întrebări care mă măcinau și mi-am schimbat situația radical în bine! Sunt foarte fericită că am avut ocazia să lucrez cu ea și o recomand cu căldură oricui caută un ajutor real în viață.  

Irina Caragiu

Intâlnirea mea cu Valeria a fost un moment de cotitură în călătoria mea. Sunt sigură că eram menită să o cunosc așa cum am și făcut-o, când mă aflam la capătul puterilor.  Ședințele cu ea m-au ajutat să înțeleg mai bine scopul și chemarea mea în această lume și să-mi regăsesc puterea de a merge mai departe!

Anca Constantin

FORMULAR PROGRAMARE

Ești gata să lucrezi pentru propria
vindecare și evoluție?

Dacă simți că ai nevoie de îndrumare, îți oferim posibilitatea să rezervi chiar acum un loc pentru o discuție față în față la Centrul Arcana și/sau online (pe WhatsApp, Zoom sau telefonic). În cele 45 de minute, ne vom concentra exclusiv pe situația care te preocupă și pe care vrei să o rezolvi.