Expertiza Noastră

Discipline arie de expertiză

La Centrul Arcana suntem dedicați să te ghidăm și să te sprijinim în căutarea înțelegerii profunde a sinelui și a universului. Cu o experiență vastă într-o varietate de practici și tradiții spirituale, ne angajăm să-ți oferim cele mai bune servicii și consultanță pentru a te ajuta să -ți atingi potențialul maxim și să trăiești o viață împlinită și conștientă.

MISCTICISM

O căutare profundă a conexiunii spirituale și a înțelegerii mistice a universului. Explorăm împreună tainele ascunse ale realității dincolo de percepția obișnuită!

ALCHIMIE

Prin această artă și stiință străveche, descoperim împreună procesele de purificare, transmutare și regenerare atât la nivel material, cât și la nivelul sinelui interior.

HERMETISM

Această tradiție care-și are rădăcinile în scrierile lui Hermes Trismegistus, pune accentul pe înțelegerea și aplicarea legilor spirituale și cosmice pentru evoluția și transformarea ta!

CABALA

Cabala utilizează simboluri și interpretări esoterice pentru a dezvălui misterele existenței și pentru a ghida căutătorul către iluminare și înțelegere profundă.

METAFIZICĂ

Trecem dincolo de ceea ce este perceptibil cu simțurile noastre obișnuite, concentrându-ne pe întrebări legate de natura ființei, existenței și relația dintre corp și spirit.

ȘAMANISM

Prin călătorii spirituale, rugăciuni, cântece și ritualuri, șamanii acționează ca intermediari între lumea materială și cea spirituală pentru a restabili echilibrul și armonia.

LITOTERAPIE

Litoterapia  implică folosirea cristalelor și pietrelor semiprețioase pentru vindecare și echilibrare energetică, pentru a ne  îmbunătăți starea de bine și a regăsi armonia interioară.

REMEDII MAGICE

Acestea îți aduc vindecare, protecție sau succes. Pot implica folosirea unor obiecte, plante, incantații sau ritualuri  pentru a influența energiile și evenimentele într-un mod favorabil.

POȚIUNI ȘI ELIXIRURI MAGICE

Acestea sunt preparate folosite în practici magice pentru a obține anumite efecte dorite, precum vindecarea, protecția sau amplificarea puterilor spirituale.

ONIROMANȚIE

Arta de a interpreta visele, căutând semnificații și mesaje ascunse în imagini și simboluri. Ne oferă înțelegere și îndrumare în aspectele psihologice, spirituale sau chiar premonitorii.

TEHNICI SOLOMONARE

Un set de practici magice și ritualuri atribuite legendarilor Solomonari, care sunt folosite pentru a invoca forțele naturii, pentru protecție, sau pentru a obține cunoștințe și puteri oculte.

PARAPSIHOLOGIE

Investigăm fenomenele psi, ca telepatia, clarviziunea și premoniția, dintr-o perspectivă științifică și filozofică, pentru a înțelege natura și potențialul uman în afara limitelor conștiinței.

NUMEROLOGIE

O practică ancestrală care atribuie semnificații și influențe numerelor asupra vieții și destinului. Aceasta ne ajută să explorăm trăsăturile de personalitate și tendințele tale potențiale.

PSIHONUMEROLOGIE

Un sistem de interpretare care combină principiile numerologiei cu aspecte ale psihologiei pentru a ne oferi informații despre personalitatea, potențialul și destinul tău.

CHIROGNOMIE

Presupune studiul formei și structurii mâinii pentru a interpreta personalitatea și caracteristicile unei persoane. 

TEHNICA MIAN XIANG

O practică chinezească străveche. Prin analiza formei, proporțiilor și a altor caracteristici ale feței, oferim indicații referitoare la personalitatea și parcursul vieții tale.

ANGELOLOGIE

Te ajutăm să identifici și să comunici cu îngerii care te înconjoară, să înțelegi mesajele și semnele pe care le primești de la aceștia, și să integrezi învățăturile lor în călătoria ta spirituală.

ALTE DOMENII

Modalități de neutralizare a impactului energiilor care vin din exterior, tehnici de autoprogramare a subconștientului, tehnici de vindecare intuitivă, quantum jumping și multe altele!

Ești gata să lucrezi pentru propria
vindecare și evoluție?

Contactează-ne acum! Tot ce vom face va fi să depistăm în tine resursele minunate de care dispui şi să le punem la lucru pentru ca tu să devii ce speri şi poţi să fii. Ședințele noastre se desfășoară online, deci poți beneficia de ajutorul și expertiza specialiștilor Arcana de oriunde te afli!