DIVINAȚIE

Află ce-ți rezervă viitorul!

Te invităm să te conectezi cu intuiția ta și să alegi o carte din pachetul nostru de tarot. Fiecare carte are un înțeles și o energie unică, iar alegerea ta va dezvălui mesajul pe care Universul îl are pentru tine în acest moment. Fii deschis și receptiv la ghidarea interioară și lasă-te purtat de intuiția ta în alegerea cărții care te atrage cel mai mult. Așteaptă-te la un moment de claritate și înțelegere profundă în urma alegerii tale! Deci, alege o carte!

De ce noi?

La Centrul Arcana, ne dedicăm să aducem lumină și claritate în viețile celor care caută să exploreze necunoscutul și să depășească incertitudinea viitorului. Divinația este o practică veche, care răspunde la una dintre cele mai fundamentale nevoi umane: aceea de a risipi incertitudinea și de a cunoaște ceea ce este necunoscut.

O persoană, un grup sau o comunitate se poate adresa unui practicant al divinației în momente de criză sau de schimbare, pentru a primi în mod supranatural indicațiile și ghidarea necesare pentru a depăși obstacolele și a naviga cu încredere prin viitorul incert. Aceste momente de criză pot fi provocate de evenimente fortuite precum boli, dezastru natural sau conflicte, sau pot fi începutul unor noi activități sau perioade considerate sensibile, cum ar fi începutul unui an sau anumite recurențe cosmice.

La Centrul Arcana, avem practicanți experimentați și dedicați care folosesc diverse metode de divinație, cum ar fi cartea de tarot, rune, astrologie, cristaloterapie și multe altele, pentru a oferi ghidare și înțelegere în momentele tale de nevoie. Suntem aici pentru a te sprijini în căutarea ta de claritate și înțelepciune divină, pentru a te ajuta să navighezi cu încredere prin provocările și oportunitățile vieții.

Află răspunsurile la întrebările
care te frământă!

Consultanții noștri sunt pregătiți în următoarele domenii: Consiliere Tarot, Predicții Cartomanție, Clarviziune și Previziune, Parapsihologie, Prezicerea Destinului, Consiliere în probleme de Dragoste și Familie! Putem lucra împreună pentru: 

Cunoaște-o pe Valeria!

Facilitatorul Centrului Arcana este Valeria Matei, practicant de consiliere spirituală și ezoterică, cu o pasiune profundă pentru ajutorarea și îndrumarea celor în căutarea vindecării și transformării interioare. 

Valeria abordează fiecare individ cu respect, empatie și confidențialitate, oferind un spațiu sigur și deschis pentru explorarea problemelor și a provocărilor personale. Folosind tehnici și instrumente ezoterice, inclusiv tarot, numerologie și alte metode intuitive, ea ghidează călătoria de descoperire personală și găsire a răspunsurilor la întrebările existențiale.

Indiferent dacă te confrunți cu probleme emoționale, relaționale sau de viață, în general, Valeria te susține în procesul de autocunoaștere, vindecare și creștere spirituală. Împreună, veți deschide porțile către înțelepciunea interioară și veți primi instrumentele necesare pentru a vă împuternici și a vă crea viața pe care o doriți.

Valeria Matei este specialist în Fenomene paranormale, Esoterică aplicată, Științe și arte oculte, Terapii holistice, Consiliere spirituală și ezoterică, Metafizică.

Testimoniale

Îi sunt recunoscătoare pentru totdeauna Valeriei pentru ajutorul pe care mi l-a oferit în cea mai grea perioadă a vieții mele. Știu că, deși aveam în mine puterea să depășesc tot răul care mi se întâmpla, fără sprijinul, sfaturile și ghidarea ei nu reușeam să le descopăr. Apelați cu inima deschisă la ea!

Alexandra P

Valeria emană o energie caldă și liniștitoare, iar abilitățile sale sunt de neegalat. Alături de ea am găsit răspunsuri la întrebări care mă măcinau și mi-am schimbat situația radical în bine! Sunt foarte fericită că am avut ocazia să lucrez cu ea și o recomand cu căldură oricui caută un ajutor real în viață.  

Irina Caragiu

Intâlnirea mea cu Valeria a fost un moment de cotitură în călătoria mea. Sunt sigură că eram menită să o cunosc așa cum am și făcut-o, când mă aflam la capătul puterilor.  Ședințele cu ea m-au ajutat să înțeleg mai bine scopul și chemarea mea în această lume și să-mi regăsesc puterea de a merge mai departe!

Anca Constantin

FORMULAR PROGRAMARE

Ești gata să lucrezi pentru propria
vindecare și evoluție?

Dacă simți că ai nevoie de îndrumare, îți oferim posibilitatea să rezervi chiar acum un loc pentru o discuție față în față la Centrul Arcana și/sau online (pe WhatsApp, Zoom sau telefonic). În cele 45 de minute, ne vom concentra exclusiv pe situația care te preocupă și pe care vrei să o rezolvi. Contactează-ne astăzi pentru a începe călătoria ta către o mai mare înțelegere a destinului tău și pentru a experimenta puterea și magia divinației!