CITEȘTE MAI MULT

Informații & Întrebări Frecvente

Aici vei găsi răspunsuri la cele mai comune întrebări pe care le-au avut clienții noștri despre serviciile, practicile și abordările noastre la Centrul Arcana. Ne-am dedicat să oferim transparență și claritate în legătură cu tot ceea ce implică experiența cu noi, iar această pagină este concepută să ofere informațiile de care ai nevoie pentru a lua decizii înțelepte și informate în ceea ce privește călătoria ta spirituală.

La Centrul Arcana aducem un suflu nou prin abordarea unică și experiența vastă în mentorat, formare esoterică, vindecare ancestrală profundă, workshop-uri de feminitate și multe alte domenii. Metodele noastre NU exclud tratamentele medicamentoase, medicina sau alți specialiști. Noi lucrăm acolo unde alții nu pot sau nu vor.

Sesiunile individuale la Centrul Arcana îți oferă oportunitatea de a primi îndrumare și susținere personalizată în ceea ce privește problemele și întrebările tale, oferindu-ți o perspectivă clară și instrumentele necesare pentru a-ți îmbunătăți viața și a-ți atinge obiectivele personale.

Pentru a programa o sesiune la Centrul Arcana, te rugăm să ne contactezi prin telefon sau e-mail și să ne furnizezi informațiile necesare, cum ar fi numele tău, tipul de serviciu dorit și disponibilitatea ta. Vom face tot posibilul să găsim un moment potrivit pentru tine. De asemenea, poți beneficia de serviciile noastre și prin intermediul unei ședințe online sau telefonice.

“Noul Pământ” reprezintă o nouă eră sau un nou nivel de conștiință pe care oamenii încep să-l atingă în această perioadă de tranziție spirituală. La Centrul Arcana, ne concentrăm pe sprijinirea acestui proces de trezire și de evoluție spirituală, oferind îndrumare și susținere pentru cei care călătoresc pe acest drum.

Serviciile noastre sunt disponibile pentru oricine este interesat să exploreze și să-și dezvolte latura spirituală și personală. Totuși, ne rezervăm dreptul de a ne selecta clienții, deoarece ne dorim să lucrăm DOAR cu cei care au deschiderea, credința și dorința de a învața și aplica sfaturile noastre.

La Centrul Arcana, ne angajăm să oferim servicii autentice și de înaltă calitate, bazate pe experiența noastră vastă și pe practici și tradiții autentice. Avem recenzii pozitive de la clienții noștri și suntem dedicați să oferim o experiență pozitivă și benefică tuturor celor care ne trec pragul.

Terapiile complementare oferite la Centrul Arcana sunt concepute pentru a completa abordările tradiționale de tratament și a sprijini vindecarea holistică, luând în considerare aspectele fizice, mintale, emoționale și spirituale ale sănătății și bunăstării fiecărui pacient.

Pentru a afla mai multe despre membrii echipei noastre și experiența lor în domeniul spiritual și holistic, poți vizita pagina noastră “Despre Noi” sau ne poți contacta direct pentru a solicita mai multe informații.

Workshopurile organizate de Centrul Arcana sunt deschise tuturor celor interesați și oferă oportunitatea de a învăța și de a experimenta diferite tehnici și practici spirituale și de dezvoltare personală. Pentru a participa, poți verifica programul nostru pe pagina de “Evenimente”, de unde te poți și înscrie.

Cât te costă serviciile noastre?

La Centrul Arcana oferim soluții personalizate fiecărui om care ne contactează. De aceea, prețurile serviciilor diferă de la un caz la altul. Pentru a identifica planul complet de tratament de care ai nevoie și costurile acestuia, te invităm să soliciți o ședință inițială de 45 de minute în care vom discuta despre situația ta și cum te putem ajuta. La finalul acesteia, vei avea deja un plan personalizat vindecării tale. Iată câteva costuri orientative:

  • Sedință de Consiliere la Centru / 45 min: 380 RON.
  • Consiliere Online / 45 min: de 380 RON.
  • Purificare Cristale: de la 30 RON / buc.
  • Programare Cristale: de la 120 RON / buc.
  • Deplasare la locația solicitată de client: În funcție de complexitatea cazului.

Testimoniale

Îi sunt recunoscătoare pentru totdeauna Valeriei pentru ajutorul pe care mi l-a oferit în cea mai grea perioadă a vieții mele. Știu că, deși aveam în mine puterea să depășesc tot răul care mi se întâmpla, fără sprijinul, sfaturile și ghidarea ei nu reușeam să le descopăr. Apelați cu inima deschisă la ea!

Alexandra P

Valeria emană o energie caldă și liniștitoare, iar abilitățile sale sunt de neegalat. Alături de ea am găsit răspunsuri la întrebări care mă măcinau și mi-am schimbat situația radical în bine! Sunt foarte fericită că am avut ocazia să lucrez cu ea și o recomand cu căldură oricui caută un ajutor real în viață.  

Irina Caragiu

Intâlnirea mea cu Valeria a fost un moment de cotitură în călătoria mea. Sunt sigură că eram menită să o cunosc așa cum am și făcut-o, când mă aflam la capătul puterilor.  Ședințele cu ea m-au ajutat să înțeleg mai bine scopul și chemarea mea în această lume și să-mi regăsesc puterea de a merge mai departe!

Anca Constantin

FORMULAR PROGRAMARE

Ești gata să lucrezi pentru propria
vindecare și evoluție?

Dacă simți că ai nevoie de îndrumare, îți oferim posibilitatea să rezervi chiar acum un loc pentru o discuție față în față la Centrul Arcana și/sau online (pe WhatsApp, Zoom sau telefonic). În cele 45 de minute, ne vom concentra exclusiv pe situația care te preocupă și pe care vrei să o rezolvi.